Saturday, February 27, 2010

Hafiz Hamidun-Syukran...=)

Album terbaru Hafiz Hamidun-Syukran dah pun dikeluarkan.Saya dah upload complete satu album kat mediafire untuk dikongsi dgn akhi2 smua..So,ni link die kat bwh.click je..tp kalu rase nak lebih berkat,belilah album original kat pasaran..=) hee..Complete album,Syukran by Hafiz Hamidun a.k.a Sami Yusuf Malaysia..Selamat mndengar.. wink!! ;)


Lagu-lagu dalam album ni:

Bahagia Dari Mu
For Allah
Andaiku Di Sisi Mu
Syair Qalbi
Pray
Syukran
Arasy Dunia(Duet ngan Ali XPDC)
Titik Mula
Tinggallah kenangan
Ya Rasul

Untuk download Complete Album,just click link nih(mediafire):

http://www.mediafire.com/download.php?yt3zn0lmygz

ni lak alternate link(in case yg atas xley guna..=))

http://www.megaupload.com/?d=5O6COXYK

2 comments:

Ain Izzaty said...

heri, nk wat request lagu dokleh ke? hihi

nk album saujana pulok..nota cinta ;)

Hairi Shazwan© hairi.shazwan@student.iium.edu.my said...

aihh cik aien,baru je kuor da nak donload..haha..insyaAllah,kalu ade aku ltk kat post baru yeee..try ah donload album hafiz hamidun tuh..sedap lagu ye..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http//hairishazwan.com©

Officially Designed by Hairi Shazwan
Launched on 14th May 2011

  © BLOG DESIGN Inspiration by YiE@Art Effects StuDiOs 2011

Back to TOP