Sunday, January 22, 2012

Tiket wayang free, korang ada?:D

20 tahun yang lalu, aku ada masuk peraduan.. Umm..ok aku tipu.. bulan lepas aku masuk peraduan..hehe.. Peraduan ni senang bangat.. Kalau ada orang nak bagi tiket wayang free, korang nak tak? Mestilah nak kan. Kalo orang suh korang tulis esei 20 muka surat berformat "kalau aku sebatang pensil", dan hadiahnya 4keping tiket wayang korang nak tak? Mestilah x nak kan? haha.. Tapi tiket wayang ni korang boleh dapat dengan senang-senang je. Silap2 korang tengah seronok makan mamee monster dekat tangga rumah, tiba2, "posto2!"..

Posmen: Ni ada surat untuk Cameron Diaz.
Pemenang: Oh saya la tu.
Posmen: Tu surat dari Asia Media Tv tuh. Cuba bukak.. Yea2..Dapat tiket free.
Pemenang: Oh ok..saya bukak.. (Bukak) Eh ye laa.. Tiket free..YEA MENANG!!
Posmen: Yeaa! Menang jugakk!
Pemenang: Eh2..awak ni..Dah xde surat dah ke nak hantar?
Posmen: Eh lupa..haha.. Papai..

Haaa... nampak..easy as ABC..(tapi zaman tadika dlu, ABC tu susah ape)
Jadi apa tunggu lagi, sila lah layari
atau pun like Facebook Asia Media TV:
FB: Asia Media TV

dan join je mana-mana peraduan dengan menjawab soalan-soalan mudah dan kacang.
contohnya seperti dibawah:

Hadiahnya tiket wayang free lah. Soalan da la peanut butter!
Aku da penah join sekali, iaitu contest cite "Sesuatu Yang Tertinggal"..
Sekali je join, terus menang.Posmen hantar ke tangga rumah.Haha.. Ape lagi join la sekarang! :D

















Gambar: Tiket wayang yang dimenangi

4 comments:

haffizmohdnoor said...

wah..congrates..macam best! :)

Sebiru Hari Ini© said...

hehe..try la..senang je nak dapat..^^

nazreen said...

wahh...best laa...tahniah :D

Faaizz d. Zul said...

untunglaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http//hairishazwan.com©

Officially Designed by Hairi Shazwan
Launched on 14th May 2011

  © BLOG DESIGN Inspiration by YiE@Art Effects StuDiOs 2011

Back to TOP