Saturday, April 14, 2012

Foot@Food?

 

Foot itu kaki, food itu makanan, bunyi mmg sama, tapi maksud dan bentuknya berlainan.. Memang sewel la sape yang cakap makanan dan kaki mempunyai bentuk yg sama.. Namun foot dan food ini ada kaitan nya..  Sbg contoh:

 Lokasi: KFC


“Pekerja: Ye Encik? Makan atau take away?


“Saya: Emm.. Saya datang sini nak makan ayam.. bukan nak MAKAN KAKI.. bukan nak cari gaduh la tu maknanya..hehehe(troll face)”


Hehehe..pandai dak? tu la kaitan nya.. Bercakap pasal makanan, untuk sape2 yang belum tahu, Burger King ade wat promotion skang ni.. RM10 untuk 2 set.. Satu set tu ade burger, fries dan ayaq yang boleh refill skali.. Murah tuh.. Jadi, melantaklah sebelum terlambat. Dan bagi peminat burger seantero dunia, boleh la ke KAW2 BURGER untuk makan burger diorg yang skang nih mmg glamer dsebbakan ke’besaran’ burger itu sampai kena cucuk lidi.. kalau tak nnti jatuh.. Nak tahu try sendiri.. Wangsa maju pn ade .. Tapi kena tnggu sejam la baru dapat.. Orang ramai sangat sampai beratur atas jalan..


    Hari tu sampai eksiden 3, 4 buah kreta sebab barisan menunggu dekat burger tersebut panjang sangat…………………………….(tipu je)haha..


Studi!! Esok Exam!!!! Adiosssss……..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http//hairishazwan.com©

Officially Designed by Hairi Shazwan
Launched on 14th May 2011

  © BLOG DESIGN Inspiration by YiE@Art Effects StuDiOs 2011

Back to TOP